Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil tamamlanmak, projenize elverişli boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek muhtevain İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, içki malzemesinden mefultır ve ekseri çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın Bapsı üs amacı insanoğluın muhatara kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş binada bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın çıkış bapsı, kapatılmaması gereken ve yangına dayanıklı olması çok daha vacip olmayan bir dış bapdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yalnızca bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Yangın Merdiveni Kapısı İnsanların derin olarak bulunmuş olduğu binalarda ehliyetli sayıda müstacel çıkış kapısı bulunmalıdır. Bir anlayışyeterli acil bir durumda çkızılışanların veya binada kâin vesair personelin basit çıkışını sağlayıcı asgari dü acil çıkış Yangın Çıkış Kapısı bapsı bulunmalıdır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha koca mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yukarıda iz kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni yangın kapısı kullanmalıdır.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page